top

Kansas City præsenterer:

 

Bluespotlogo

Odense - Kansas City

 

BLUESPOT - City Clash

Til at repræsentere Odense har vi Kansas City, som er en stærk og erfaren spiller i undergrundsscenen på Fyn. Kansas City er på mange måder centrum for de undergrundsaktiviteter der sker på Fyn. Udover at være et velanset spillested, så har Kansas City tilknyttet 40 øvelokaler med over 100 bands, og derfor har op til 500 musikere deres daglige gang på Kansas City. Kansas City har eksisteret siden 2006, men forinden da gik Kansas City i en lang årrække under navnet Odense Rytmecenter, som var en paraplyorganisation for flere øvelokaleforeninger rundt omkring i Byen. Kansas Citys formål er at forbedre forholdene for musikken i Odense.

Det bedste ved musikscenen i Odense er ifølge Kansas City, det væld af musikere og ildsjæle der eksisterer på musikscenen i Odense. Undergrunden er god til at gøre opmærksom på sig selv, og der er rigtig mange unge som tager initiativer til forskellige arrangementer. Derudover er de fynske koncertgængere på Kansas City så privilegerede, at de eksempelvis kan blive fragtet til og fra koncert med Rockbussen uden at skulle betale for det.

De seneste par år har bands som Kissaway Trail, Rock Hard Power Spray og Ave gjort sig bemærket på den danske musikscene, og i øjeblikket står de næste odensianske bands i kø for at komme til fadet.

Det gennemgående tema for Kansas Citys arrangement til BLUESPOT er, at præsentere de næste store bands fra Odense. Rent genremæssigt så har vi både at gøre med rock, pop og en lille smule funk.

Tager du et smut forbi Escobar til BLUESPOT, hvor Odense holder til, har du således mulighed for at opleve cremen af undergrundsmusik fra Odense.

 

Herunder kan du læse og se nærmere om de optrædende bands fra Odense:

Wrong Side Of Vegas - Myspace

Gunn - Myspace

 

Untitled from Gunn on Vimeo.

Long Boy Larsen - Myspace

 

We Are - Web

 

 

26. maj • 2011• kl. 21.00
Escobar • Skolegade • Aarhus C

lillekort
bund