top

Rytmisk Musik Herning præsenterer bl.a.:

 

Bluespotlogo

Herning - Rytmisk Musik Herning

 

BLUESPOT - City Clash

Til at repræsentere Herning har vi Rytmisk Musik Herning, som har eksisteret de sidste 15 år, men som dog først tog navneskift til Rytmisk Musik Herning for halvandet år siden. Rytmisk Musik Herning varetager alt amatørmusik i Herning Kommune, og driver til dagligt spillestedet Rockstjernen, som har tilknyttet 10 øvelokaler med ca. 20 bands og et lille indspilningsstudie.
Det bedste ved musikscenen i Herning er ifølge Rytmisk Musik Herning, det miljø som eksisterer omkring spillestedet Rockstjernen. Hele ånden omkring spillestedet er karakteriseret af fællesskab, og bands mødes ofte og spiller og jammer på kryds og tværs. Cityforeningen og Herning kommune er også gode til at integrere Rytmisk Musik Herning i deres kulturarrangementer. Med andre ord er der både mange faciliteter til stede og bred opbakning til undergrundsmusikken i Herning.
Herning har det seneste stykke tid markeret sig på det musikalske landkort gennem koncerter med verdenskendte superstjerner. Rytmisk Musik Herning forsikrer os dog for, at Herning er meget mere end Justin Bieber og Lady Gaga, og fortæller at der er et spirende musikmiljø med en solid skare af undergrundsbands i Herning.
Det gennemgående tema for Rytmisk Musik Hernings arrangement til BLUESPOT er, at præsentere nogle af de nye unge bands der i øjeblikket gør indtryk. Genremæssigt vil der være noget for enhver smag, men hovedsageligt vil det være poprock til metal der vil blive præsenteret.
Tager du et smut forbi Billabong Bar til BLUESPOT, hvor Herning holder til, har du således mulighed for at opleve, hvad der rører sig i Herning inden for undergrundsmusikken i øjeblikket.

 

Herunder kan du læse og se nærmere om de optrædende bands fra Herning:

October Sound - web

 

S.A.D - web

 

Paper Plane Factory - Facebook

 

26. maj • 2011• kl. 21.00
Billabong Bar • Skolegade • Aarhus C

lillekort
bund