top

Rytmisk Musik Netværk Horsens & Kulisselageret præsenterer:

 

Bluespotlogo

Horsens - Rytmisk Musik Netværk Horsens & Kulisselageret

 

BLUESPOT - City Clash

Til at repræsentere Horsens har vi Rytmisk Musik Netværk Horsens & Kulisselageret. Kulisselageret har eksisteret i 15 år, og profilerer sig på vækstlags- og upcoming musik. Kulisselageret er en af initiativtagerne til etableringen af Rytmisk Musik Netværk Horsens, som blev stiftet i 2010. Rytmisk Musik Netværk Horsens er en forening, som samler alle de forskellige interessenter i Horsens der har med rytmisk musik at gøre.

Det bedste ved musikscenen i Horsens er ifølge RMNH & Kulisselageret, den opbakning og fokus der er på den rytmiske musik fra kommunens side. Horsens er på mange måder unik, idet den har formået at brande og profilere sig som musik- og eventby gennem koncerter. Er man til undergrundsmusik, så er Kulisselageret ikke til at komme udenom. Kulisselageret er et af de eneste steder i Horsens, som præsenterer de små og mellemstore navne på den danske musikscene, og derfor er Kulisselageret også et stort aktiv i Horsens.

I de gamle dage – dengang hvor Horsens endnu ikke var kendt som musikby, der var det i høj grad Pretty Maids, som var med til at placere Horsens på det musikalske landkort. Ifølge RMNH & Kulisselageret så er rockmusikken stadig en væsentlig del af Horsens identitet, og der er stor kærlighed til den gode, lidt hårde guitar.

Kærligheden til rockmusikken er også et gennemgående tema for de optrædende bands fra Horsens. Der kommer til at være fart over feltet, og ifølge arrangørerne så er det altid en god idé at tage ørepropper med og lidt ekstra penge til baren når man skal ud og høre et Horsens band. Tager du et smut forbi Meat Packers til BLUESPOT, hvor Horsens holder til, har du således mulighed for at opleve en solid omgang rockmusik.

 

Herunder kan du læse og se nærmere om de optrædende bands fra Horsens:

Sparkplug - web

Jesse Twain & The Mindless Mob - web

Sons of Moksha - Myspace

Oktan - Myspace

 

26. maj • 2011• kl. 21.00
Meatpackers • Skolegade • Aarhus C

lillekort
bund