top

Underground Music Awards præsenterer:

 

Bluespotlogo

København – Underground Music Awards

 

BLUESPOT - City Clash

Til at repræsentere København har vi Underground Music Awards, som har eksisteret siden 2009. Underground Music Awards er en forening, hvis formål er at skabe øget opmærksomhed og interesse for undergrundsmusikken i Danmark. Dette gøres gennem et årligt tilbagevendende award show, som hylder og fejrer undergrundens talenter, og giver dem den eksponering og anerkendelse de fortjener. Udover award showet er UMA involveret i en lang række projekter til gavn for undergrundsscenen, heriblandt kan nævnes BLUESPOT og Underground Music Festival, som er seks én dags festivaler i undergrundsmusikkens tegn.

Det bedste ved musikscenen i København er ifølge UMA, det store udvalg af spillesteder og udbud af koncerter samt den mangfoldighed der karakteriserer undergrundsscenen i København. Der er mange forskellige musikmiljøer, så hvadend man er til metal eller elektronisk musik, så er der altid et arrangement der matcher ens præferencer. Udover dette er der enormt mange vækstlagsinitiativer, og der er derfor altid mulighed for at tage ud og udforske ny musik. Musikere i København har et væld af muligheder, både når det drejer sig om øvelokalefacilitteter, men også når det kommer til steder at udfolde sig på. Der er stor interesse for undergrundsmusik, og ofte tiltrækker undergrundsarrangementer lige så mange mennesker som semietablerede bands.

København har altid oplevet en stor tilstrømning af unge tilflyttere til byen, og dette gør sig også gældende for unge aspirerende bands. I mange år har København været den by man flyttede til, hvis man ønskede at være noget ved musikken. Derfor er der en stor koncentration af bands i byen, som alle kæmper hårdt for at gøre opmærksom på sig selv og for at få et gennembrud.

Det gennemgående tema for UMA’s arrangement til BLUESPOT er fest og fællesskab. UMA medbringer nogle af de mest festlige og farverige bands fra den københavnske undergrundsscene, som i den grad formår at sætte gang i festen.

Tager du et smut forbi Fatter Eskil til BLUESPOT , hvor København holder til, har du således mulighed for at feste til tonerne af balkan, afrobeat, drum and bass, og dubstep blandet med lidt go’ metal og rock.

 

Herunder kan du læse og se nærmere om de optrædende bands fra København:

Bottled in England - Myspace

 

The Eclectic Moniker - Bandcamp

 

Siamese Fighting Fish - Facebook

 

Hérö - Myspace

 

PMS - Myspace

 

26. maj • 2011• kl. 21.00
Fatter Eskil • Skolegade • Aarhus C

lillekort
bund