top

Rocktraum - Aalborg præsenterer bl.a.

 

aalborg

Bluespotlogo

Aalborg - Rocktraum

 

BLUESPOT - City Clash

Til at repræsentere Aalborg har vi Rocktraum, som har eksisteret siden 2004. Rocktraum startede ud som en musikforening, hvis formål var at fremme alternativ musik via koncerter i og uden for Aalborg. Rocktraum er med årene gået hen og blevet til en interesseorganisation der plejer vækstlaget i Nordjylland gennem rådgivning, knowhow, koncerter mm.

Det bedste ved musikscenen i Aalborg er ifølge Rocktraum, at der er en hel del meget velfungerende spillesteder. I forhold til byens størrelse og placering, så er der et ret flot udbud af koncerter i byen. Det præger også musikmiljøet. Det er spredt ud, så det ikke er enkelte genrer, hvilket har gjort at der er en ret talentfuld scene i Aalborg pt. Derudover er der også velvilje fra politisk hold til at støtte op omkring vækstlaget og talentudvikling. Undergrundsmusik er i den grad på dagsordenen, og som undergrundsmusiker bliver man som regel mødt med åbne døre.

Aalborg har gennem de seneste år fostret en lang række succesfulde bands såsom Blue Van, Figurines og Oh No Ono, hvilket har inspireret mange unge i Aalborg til at gå i deres fodspor. Dette kombineret med stor opbakning og velvilje fra politisk hold og spillestederne, har gjort at undergrundsmiljøet i Aalborg blomstrer og er præget af optimisme.

Det gennemgående tema for Rocktraum’s arrangement til BlueSPOT er, at de ønsker at give deres bud på nogle af de mest talentfulde bands i Aalborg pt.. De optrædende bands er samtidig et udtryk for den spredning og diversitet i genrer der eksisterer i Aalborg i øjeblikket.

Tager du et smut forbi Sidebar til BLUESPOT, hvor Aalborg holder til, har du således mulighed for at opleve alt fra amerikansk root rock, til psykedelisk garage post punk, blandet med lidt jazz og hiphop.

Herunder kan du læse og se nærmere om de optrædende bands fra Aalborg:

Rufus Spencer - Myspace

Get Your Gun - Myspace

 

Kenneth Dahl Knudsen - Myspace

Mont Oliver - Myspace

Mont Oliver from Mont Oliver on Vimeo.

26. maj • 2011• kl. 21.00
Sidebar • Skolegade • Aarhus C

lillekort
bund