DJ ZenElvis
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
L�rdag | 28/05-2011 | Af Hr. Vagner

DJ ZenElvis

Foto: Michael Ersted
Foto: Michael Ersted

Hardcore! Ole! Djævelen har mange navne – det meste af verden kender ham som ZenElvis, og i år måtte han indrømme, at SPOT kunne byde på en ganske attraktiv række af koncerter, selvom han normalt foretrækker spillesteder frem for festivaler.

DJ ZenElvis er aktiv på den danske, såvel som den internationale scene, og det er ikke ualmindeligt, at han kontaktes af etablerede musikere, når de skal holde en fest. Han afså et øjeblik til at tale med SPOT live redaktionen, inden han skulle høre sine gamle venner: Powersolo.

Hvad kan en festival, som en club ikke kan?

- Den kan jo selvfølgelig  bringe folk til at høre noget, de ikke har hørt før – hvis de tør! Specielt for SPOT er naturligvis, at der kommer mange branchefolk – der mingles enormt meget, og det er jo altid godt for kolleger.

Hvad kendetegner den gode DJ?

- Det er en, der lever for musikken frem for berømmelsen. Det er også en der både kan spille nyt OG sætte en fest i gang.

Er der forskel på at spille i Danmark og i udlandet?

- Ja, det er der helt klart! Der er for eksempel ting, der virker i Århus, som ikke virker andre steder. Men det handler selvfølgelig altid om at finde en fællesnævner.

Hvad bringer dig til SPOT?

- Jeg kommer her mest for at møde folk – og hygge mig! Der er ikke så mange bands her, jeg ikke kender (smiler).

Hvad skal du høre på SPOT?

- Powersolo, Malpractice, JJ og Nisennenmondai. Og Whomadewho hvis jeg ikke er faldet i søvn!

Hvem burde inviteres til SPOT?

- Cola Freaks og Fossils – der turnerer i USA nu – er naturligvis helt oplagte! Internationale navne er der også en del af. Men nogle af de vigtige bands er her faktisk allerede.

SPOT ON DENMARK