Bliv frivillig
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
Onsdag | 01/12-2010 | Af Administrator

Bliv frivillig

Uden frivillig arbejdskraft ville SPOT Festivalen ikke eksistere. Hvert år spiller hundreder af dygtige, entusiastiske og arbejdsomme hjælpere en helt afgørende rolle for, at festivalen kan køre professionelt og smertefrit.

At være frivillig kan være hårdt arbejde og der er ikke altid mulighed for at hænge med vennerne eller se de koncerter, man gerne vil. Man skal kunne håndtere sine opgaver disciplineret og ansvarsfuldt: Møde op til sine vagter, være grundig og effektiv, servicere festivalens gæster med et smil.

Der er i sagens natur ingen penge i skidtet – kun billetten, forplejningen og en SPOT t-shirt. Til gengæld er det belønnende at blive del af et kollektiv af entusiastiske og uundværlige frivillige, der virkelig formår at få tingene til at lette – og som er med til at sætte spot på dansk og nordisk upcoming-musik både indenlands og udenlands.

Mange bliver bidt af det og vender tilbage år efter år, men vi kan altid bruge flere frivillige. Alle interesserede opfordres hermed til gøre opmærksom på sig selv.

Har du lyst? så tilmeld dig her.

SPOT 2011 foregår fredag 27. og lørdag 28. maj.

SPOT ON DENMARK