Clara og Katrine på SPOT: Nu med jydetømmermænd
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
L�rdag | 28/05-2011 | Af Lisa Ryberg Pedersen

Clara og Katrine på SPOT: Nu med jydetømmermænd

Clara og Katrine er medtagne efter gårsdagens strabadser. Foto: Allan Henriksen.
Clara og Katrine er medtagne efter gårsdagens strabadser. Foto: Allan Henriksen.

Clara Lucie og Katrine Sander har ikke ligget på den lade side, siden vi forlod dem i går aftes.

Lemmerne er trætte, og den ellers sparsomme sol plager øjnene på vores stakkels SPOT-debutanter. Efter de sidste koncerter fredag aften sippede de dyre drinks på Scandinavia, inden de satte ud på den lange vandring mod Train og deres første omgang med det aarhusianske byliv. Train var mildt sagt ikke nogen succes.

- Det var forfærdeligt. Det var som at være på Crazy Daisy i Svendborg, lyder det fra Clara.

Vores debutanter mistede heldigvis ikke modet, men satte kursen mod Vestergades V58. Her fandt de festen, de havde ledt efter, og festen fortsatte til den lyse morgen.

- Vi ledte efter det sindssygt længe og spurgte om vej. Da vi endelig fandt det, var vi grillede, men der var god fest. Vi blev pludselig smidt ud, fordi de lukkede, og så opdagede vi, at der var blevet helt lyst udenfor. Og så gik vi altså også hjem, fortæller de.

Selvom det var en lang fredag med dyre øl og gedigne jydetømmermænd til følge, er pigerne klar på festivalens sidste dag. Inklusiv en reperationsbajer eller to.

Inden turen går mod København, skal Clara og Katrine nå at høre Emma Acs, JJ og Fallulah, men indtil da satser pigerne på at gå rundt og høre lidt forskelligt og ikke mindst forsøge at finde et blødt sted at hvile deres trætte kroppe.

Skrevet af

SPOT ON DENMARK