Clara og Katrine på SPOT: Københavnere på afveje
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
Fredag | 27/05-2011 | Af Lisa Ryberg Pedersen

Clara og Katrine på SPOT: Københavnere på afveje

Billedtekst: 1. billede: Clara Lucie og Katrine Sander er lige hoppet af toget fra København. Foto: Thorsten Iversen.
Billedtekst: 1. billede: Clara Lucie og Katrine Sander er lige hoppet af toget fra København. Foto: Thorsten Iversen.

 

Clara Lucie og Katrine Sander var to trætte unge damer, da det forsinkede tog fra København endelig ankom i spor 4 Aarhus H fredag eftermiddag.  Det er første gang, de er i Aarhus, og det er første gang, de er på SPOT.

Det viste sig hurtigt, at man var blevet ledt i fordærv. Clara og Katrine kommer i virkeligheden fra Svendborg, men flyttede til København for at opleve eventyret ved at bo i en vaskeægte storby. Forventningerne til Aarhus ligger da også på et lille sted. De to piger er af sted for at opleve en masse lækkert musik i komprimeret form, og det er netop det SPOT tilbyder dem.

- Københavner-weekender er fede, men vi forventer en anderledes weekend med et intenst program, siger Clara.


De to piger hørte om SPOT for et par år siden gennem en bekendt i gymnasiet, og kendskabet til SPOT er som kendskabet til Aarhus ikke noget særligt. De er rent ud sagt på bar bund på alle områder – undtagen programmet. De ankom lige i tide til fredagens højdepunkt: Indie-darlingen Jenny Wilson.

Senere på aftenen håber pigerne at nå Treefight For Sunlight og Figurines, inden turen går videre i det Aarhusianske natteliv.

- Vi satser på bare at lade os fange stemningen. Det er vel også noget af det fede ved SPOT, siger pigerne.

Clara Lucie og Katrine Sander er taget til SPOT med høje forventninger til det musikalske program, og de har i virkeligheden bare tænkt sig at lade sig rive med. Inden det sker, har de dog et par råd til andre udenbys SPOT-debutanter.

- Husk, en stemningsskabende madpakke eventuelt bestående af rødvin, chips og cigaretter. Og husk for guds skyld pladsreservationer og regnjakke.

 

 

Clara og Katrine - nu med SPOT armbånd
Clara og Katrine - nu med SPOT armbånd

Skrevet af Lisa Ryberg Pedersen

SPOT ON DENMARK