KODA og Cremant
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
Fredag | 27/05-2011 | Af Katrine Pihl-Andersen

KODA og Cremant

Der var bobler i glasene til DRs receptiions for Karrierekanonen. Foto: Tue Juelsbo
Der var bobler i glasene til DRs receptiions for Karrierekanonen. Foto: Tue Juelsbo

Ude foran KODAs lille telt er stemningen livlig under den blide regn. Receptionen for KarriereKanonen er i fuld gang.

Musikken larmer fra naboteltene, som er der en indbyrdes lydkamp i gang. Folk står samlet under de regnbuefarvede paraplyer og småsnakker med glas og øldåser i hånden. Regnen lader ikke til at gå dem særligt meget på.

Foto: Tue Juelsbo
Foto: Tue Juelsbo

Teltet er propfyldt med glade mennesker, og man kan svagt høre en tale til KarriereKanonens vindere, som Studenterradioen ellers forsøger at overdøve. De tre bands bliver ønsket tillykke. I hvert fald dem, der er til stede.

Boho Dancer maser sig frem gennem menneskemængden, og forsanger Ida Wenøe modtager en stor buket med gule og grønne blomster. Forårets farver midt i den silende regn, der i mellemtiden har taget til.

Foto: Tue Juelsbo
Foto: Tue Juelsbo

De tre vinderbands er Kites and Komets, Boho Dancer og The Eclectic Moniker. Vinderne kan godt være stolte. De har kæmpet sig vejen frem til den fine titel med rekord mange konkurrenter. I år er 10-års jubilæumsudgaven af den anerkendte musikkonkurrence fra P3, og hele 1639 numre er blev sendt ind og gennemlyttet.

Teltet er pyntet op med cd’er, som hænger i tynde snore. De reflekterer lyset og de mange flashs fra flittige fotografer. Propperne popper, og man når knap at drikke sin cremant, inden glasset atter er blevet fyldt op. Sådan skal en reception være.

I morgen kan du høre de nye talenter på Pickup scenen fra klokken 15-16.40.

Foto: Tue Juelsbo
Foto: Tue Juelsbo

Skrevet af Katrine Pihl-Andersen

SPOT ON DENMARK