SPOT på førstehåndsindtryk
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
Fredag | 27/05-2011 | Af Nanna Damsgaard-Larsen og Lisa Ryberg Pedersen

SPOT på førstehåndsindtryk

Mikkel, Emma, Anna og Rita. Foto: Thorsten Iversen.
Mikkel, Emma, Anna og Rita. Foto: Thorsten Iversen.

Allerede fredag middag har de første gæster og bands indfundet sig på SPOT. Inden de første øl ryger indenbords, bruges tiden til at tænke over weekendens musikalske højdepunkter. SPOT Live mødte nogle af de første gæster og samlede en række førstehåndsindtryk.

Kristian og Thomas. Foto: Thorsten Iversen.
Kristian og Thomas. Foto: Thorsten Iversen.
Kristian og Thomas er på SPOT igen i år. De er vokset op i Aarhus, og efterhånden er det en tradition at komme tilbage til byen og SPOT for at møde gamle venner. De har endnu ikke bestemt sig for, hvilke bands de skal se; de tager tiden, som den kommer, og lige om lidt står den på Kiss Kiss Kiss.

Vi blev noget overraskede, da vi så en flok konfirmander på 13-14 år sidde og bladre i programmet. De viste sig at hedde Mikkel, Emma, Anna og Rita. De er kommet hele vejen fra byer som Fåborg, Lyø, Knebel og Stenstrup, og de er ankommet tidligt for at høre Kiss Kiss Kiss. Diskussionen gik på aftenens koncerter med Vinnie Who og Oh Land, for det var svært for de unge at beslutte sig.

Christian og Mathias. Foto: Thorsten Iversen.
Christian og Mathias. Foto: Thorsten Iversen.
Et smut backstage bød på stemmeopvarmning og tidsfordriv hos Sarah West. De hyggede sig med guitaren og ventede på at komme i gang med deres lydprøve. Nogle af de mange frivillige på SPOT tæller to unge mænd ved navn Christian og Mathias. De huserer backstage og sørger for, at de mange kunstnere har det lunt og hyggeligt. Man kunne tro, at de ville være en smule stressede, men som Christian siger, er det vigtigt, de slapper af for at sikre en afslappet atmosfære.

En flok står og hygger sig lidt ved et cafébord, og de viser sig at have professionelle hensigter med deres besøg. ”Vores debut EP udkom i går, så vi skal spille her næste år,” lød det selvsikkert fra medlemmerne i Go for Gold. Ud over muligheden for at networke kunne hele bandet blive enige om fredagens højdepunkt: Jenny Wilson.

SPOT er i gang!

SPOT ON DENMARK