Bossfight! I
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
Fredag | 27/05-2011 | Af Henrik Vagner

Bossfight! I

Stefan Rasmussen i aktion. Foto: Michael Ersted.
Stefan Rasmussen i aktion. Foto: Michael Ersted.

Bossfighten kunne også kaldes Vox (Ping) Pop; vi stiller tre hurtige spørgsmål til chefen – eller en anden overreferent – for et ansvarsområde på SPOT.

Ambitionen er naturligvis at få foretræde for Gunnar Madsen, chefen over alle chefer, men i realismens uhellige navn har vi sat et mere opnåeligt delmål, nemlig Stefan Rasmussen, chef for SPOT Live-redaktionen. Naturligvis uden bagtanker om bekvemmelighed ...

Hvad kendetegner den gode SPOT Live-medarbejder?
- Det er ham eller hende, der selv opsøger historierne. Forberedt, energisk og med skæve vinkler - og én, der dyrker musikkulturen.

Hvad kendetegner den gode SPOT-deltager?
- Det er den, der vil gå ind til en ny koncert, og bliver der mere end to minutter! En der ikke bare siger, at han interesserer sig for musik, men viser det. Det er én der ikke bare zapper, men bliver på kanalen – og ikke giver op, fordi det regner lidt.

Hvad er dine forventninger til årets SPOT Festival?
- (Smiler skælmsk) At vi kommer til at dække mange aspekter, både de skøre og gakkede, men også de seriøse. Jeg har været deltager på SPOT Festival mange gange, men dette års program er det bedste, jeg har set!

SPOT ON DENMARK