DAYPARTIES
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
Tirsdag | 10/05-2011 | Af Administrator

DAYPARTIES

LYNSPOT - lørdag 28. maj
LYNspot giver publikum, mulighed for at høre akustisk musik i et intimt set up. De akustiske minikoncerter kan nydes med udsigt ud over en sitrende Spotfestival i Aarhus fra tagterrassen på LYNfabrikken Kl. 11 lørdag d. 28.
Det er med glæde, at vi kan præsentere bands, der er aktuelle i det officielle Spotprogram og bands som på anden vis har gjort sig bemærkede i løbet af det sidste års tid: Ulvetimen, Dad Rocks!, King´s Light Infantry, Fastpoholmen, Nana Rashid og Band, Bias.
Kl. 11:00-16:00
LYNfabrikkens terrasse
Vestergade 49B
8000 Århus C

REGNSKY DAYPARTY - lørdag 28. maj
Lørdag under dette års SPOT festival inviterer den danske musikblog Regnsky.dk på en ganske særlig musikoplevelse – en eftermiddag med liveoptrædener fra en lang række af bloggens danske favoritter. Forvent fantastiske liveoptrædener, solskin, kolde øl og masser af kærlighed leveret af:
CHOIR OF YOUNG BELIEVERS / TREEFIGHT FOR SUNLIGHT / SLEEP PARTY PEOPLE
THE NEW SPRING / MICHAEL MØLLER (MOI CAPRICE) / MARIE FISKER
REGNSKY DJ'S og mange flere
Vi byder de musik-hungrende SPOT-gængere velkommen i V58's rustikke og smukke baggård lørdag eftermiddag fra 13-16, hvor samtlige kunstnere vil spille enten semi- eller helt akustisk, hvilket vil sige at du får en ganske særlig chance for at opleve dine yndlingsartister og bands (næsten!) uden filter og redigering.
REGNSKY DAYPARTY er en uafhængig fest og derfor helt og aldeles gratis! Det eneste vi ønsker os er lige netop dit fremmøde og solskin! (kryds fingre!) - Hvis vejret skulle være imod os, har vi venligst fået lov til at låne en scene på V58.
Kl. 13:00-16:00
V58's baggård
Vestergade 58
8000 Århus.
Ganske gratis!

SPOT ON DENMARK