Vinnie Who og Ice Age er de første indslag i ny SPOTCast-serie – se med her
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
Tirsdag | 19/04-2011 | Af Stefan Rasmussen

Vinnie Who og Ice Age er de første indslag i ny SPOTCast-serie – se med her

Så er der dømt SPOTcast. Ladies and gentlemen: Vinnie Whooooooo!
Så er der dømt SPOTcast. Ladies and gentlemen: Vinnie Whooooooo!


SPOT byder på både eye-candy og ear-candy, når festivalen i dag lancerer de første to SPOTcasts i en række i alt syv.

Ideen med SPOTcast er at give danske kunstnere et nyt værktøj til at promovere deres musik over for den internationale musikbranche. SPOTcastene giver kunstnerne en unik mulighed for at kunne fremvise en lækker liveindspilning i høj kvalitet, der samtidigt vil bære kunstnerens personlige aftryk, hvilket tillader branchefolk og publikum at få et indblik i personlighederne bag musikken.

Co-produktion med studerende
For at sikre, at både lyd- og billedkvalitet er knivskarp, har SPOT allieret sig med tonemesteruddannelsen på Den Danske Filmskole og tv-produktionsuddannelsen fra Københavns Tekniske Skole, mens artwork og animation varetages af Designskolen i København.

Dette medfører, at SPOTcastene bliver af højeste kvalitet. Det er samtidigt en god mulighed for studerende til at få en række hands-on erfaringer med musikindspilning, videoindspilning, produktion og sceneopsætning.

Vinnie Who på alternativ arbejdsdag
Torsdag 31. marts inviterede SPOT Vinnie Who - den ukronede danske disco-prins - indenfor til en alternativ arbejdsdag med indspilninger i koncertsalen på Rytmisk Musikkonservatorium i København. Den torsdag blev helt fantastisk, og sød musik i skøn forening med lækre filmoptagelser kom i kassen. Nu kan du selv se resultatet.

SPOTcasts bliver løbende offentliggjort. Ud over de i dag offentliggjorte videoer med Vinnie Who og Iceage, kan man glæde sig til Trusted Few, 4 Guys From The Future, Jeremy Sparrow, Marie Fisker og Helsinki Poetry. Alle SPOTcasts bliver tilgængelige her på sitet og på Gaffa.tv.

Se de første SPOTcast hér.

SPOT ON DENMARK