Ny festivalavis til SPOT
Danish(DK)English (United Kingdom)French (Fr)
Onsdag | 25/05-2011 | Af Henrik Friis

Ny festivalavis til SPOT

 

For første gang vil publikum have mulighed for at læse anmeldelser, interviews, se fotoreportager, programoversigt og meget mere fra Spot festivalen, i Musik Aarhus Live’s første - Spot Udgave - avis.

Lørdag morgen når de første gæster rammer festivalpladsen på Spot festival vil de have mulighed for at starte dagen med at genopleve nogle af de koncerter som de har deltaget i torsdag og fredag. Der vil den første Musik Aarhus Live - Spot udgave – avis blive delt ud, ganske gratis.

Det bliver en avis i s amme format som bl.a. Orange Press på Roskilde festival og den vil indeholde materiale kun fra dette års Spot festival.Det er en avis som skal give det ”almindelige” publikum mere af den samlede Spot oplevelse og samtidigt sørge for at informere dem om alle de tilbud lørdagen vil bringe på Spot festivalen.

Avisen vil via Musik Aarhus Live street team blive delt ud på pladsen og nede i Aarhus C. Da Spot festivalen er en del af hele byen vil Musik Aarhus Live også gøre sit for at de folk som enten ikke deltager eller måske overvejer at gæste Spot lørdag også får et indblik i hvad denne her festival har at byde på.

Al indhold er produceret af Musik Aarhus redaktionen som indeholder skribenter, fotografer, grafiker og GAFFA leverer al tekst til anmeldelserne i avisen.

Redaktionen vil have base på selve pladsen foran Musikhuset hvor det vil være mulig t at kigge ind til den arbejdende redaktion.

Musik Aarhus Live er en sammenslutning af de regionale spillesteder i Aarhus, som er Atlas, Musikcaféen, Train og VoxHall.

SPOT ON DENMARK